duminică, 7 iunie 2009

Nikon


Nikon D60 - D60 este un aparat foto SLR de inalta performanta cu format digital DX cu rezolutie de 10.2 megapixeli. Usor de utilizat si manuit, este perfect pentru a explora lumea magica a fotografiei digitale SLR. Situatiile cotidiene pot fi lasate in grija aparatului foto in mod automat, sau puteti incerca una dintre multiplele sale optiuni care va asigura control creativ. Functiile de creatie disponibile la acest aparat foto sunt accesibile prin intermediul unui meniu intuitiv. Spiritul practic este subliniat de existenta unui afisaj rotativ pentru informatiile despre fotografie care urmeaza orientarea aparatului foto, un mecanism intern de auto-curatare si un senzor localizat in vizor care opreste monitorul. Cu un timp de pornire aproape instantaneu si un corp usor, de mici dimensiuni, acest aparat foto este pregatit sa fie luat oriunde. D60 - sunteti la un pas de lumea fotografiilor impresionante.
Kitul D60 18-55 VR include: obiectivul AF-S DX VR NIKKOR cu obiectiv 18-55 mm. Potrivit pentru o gama larga de situatii, acest obiectiv dispune de functia incorporata de reducere a vibratiilor (VR) care contracareaza efectele miscarii aparatului foto si permite utilizarea unor viteze mai mici ale declansatorului (de pana la de trei ori mai lente).



Nikon D90 body - 12.3 MPx, 11pct focus, LCD 3 inch, Filmare HD, LiveView- Specialistii Nikon ne prezinta D90, primul dSLR de pe piata cu functie de filmare. Nikon D90 vine in intampinarea fotografilor amatori sau profesionisti cu dotari extrem de utile si multiple imbunatatiri fata de versiunile anterioare: senzor de 12.3 MPx, LCD de 3" cu 920.000, retusari din camera si functie D-Lighting, 4.5 frame-uri pe secunda .

Kitul D90 AF-S 18-105mm F/3.5-5.6G ED VR- Acest obiectiv, cu o distanţă focală cuprinsă între 18 şi 105 mm este un obiectiv performant cu un cost avantajos si cu o distanţă focală echivalentă cu 27 până la 157,5 mm în format de 35 mm. Introducerea acestui nou obiectiv permite o libertate şi mai mare de selectare a focalei şi reprezintă alegerea perfectă a oricărui fotograf.

Cu toate aceste atribute, D90 reprezinta un nou pas in fotografie si tehnica digitala.



Oferit de F64 si PopStore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu